Ζητείται Οδυσσέας!

Ένα πράγμα που πρέπει να καταλάβουν οι πάντες (και η Κυβέρνηση και το ΣτΕ) είναι ότι, όπως η τιμή τιμή δεν έχει, έτσι και η σωστή ενημέρωση τιμή δεν έχει. Τι θα πει ότι όποιος πληρώσει τα περισσότερα; Δηλαδή όποιος πληρώσει τα περισσότερα θα έχει το αποκλειστικό δικαίωμα να παραπληροφορεί τον κόσμο; Και τι νομίζει η Κυβέρνηση, ότι δεν θα βρεθούν 4, 5, 10 μεγιστάνες για να κάνουν αυτή τη βρώμικη δουλειά;
Και η παραπληροφόρηση είναι στα έξοδα του συστήματος. Τα κέρδη όμως από τη μαζική παραγωγή ηλιθίων είναι πολλαπλάσια (Μέχρι χθες ήταν μηδέν τα έξοδα). Εκεί είναι όμως το πρόβλημα μας; Πριν δύο μήνες, στις 2 Σεπτέμβρη του 2016, έγραφα σχετικά με τις τηλεοπτικές άδειες: Σήμερα τα κανάλια στην Ελλάδα (σχεδόν όλα), είναι ό,τι ήταν στην Ιθάκη ο Αντίνοος - ένας από τους μνηστήρες της Πηνελόπης. Παραπληροφορούσε, υποτιμούσε την νόηση, τη νοημοσύνη των κατοίκων της Ιθάκης, εξου και το Αντί. Ο Οδυσσέας όταν γύρισε από την Τροία, αφού είδε πρώτα (λίγη... τηλεόραση) πως έχει η κατάσταση, σκοτώνει πρώτο τον Αντίνοο, ρίχνοντάς του ένα βέλος στο λαιμό, για να του κόψει τη λαλιά, να μην παραπληροφορεί ξανά τον κόσμο. Λέγεται μάλιστα ότι το βέλος διαπέρασε και τον αυχένα. 
Υ.Γ. Ερώτηση: Αν ο Αντίνοος προσέφερνε στον Οδυσσέα 246 χρυσά τάλαντα για να του χαρίσει τη ζωή, και να μπορεί να συνεχίζει την παραπληροφόρηση, ο Οδυσσέας θα τα δεχόταν; Ασφαλώς ΟΧΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου