Η ΕΟΖ και οι τοπικοί Ράιχενμπαχ

Η μετατροπή ολόκληρης της χώρας σε "Ειδική Οικονομική Ζώνη", θα αρχίσει σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες όχι από την Θράκη, όπως αρχικά είχε ακουστεί, αλλά από την Ήπειρο (Ελληνοαλβανικά σύνορα) και συγκεκριμένα από τον Δήμο Πωγωνίου . Έδρα Καλπάκι!
Εκεί που γράφτηκε, με το αίμα χιλιάδων Ελλήνων, μια από τις πιο λαμπρές σελίδες της Ελληνικής Ιστορίας, εκεί που ένα ολόκληρο έθνος είπε το μεγάλο ΌΧΙ, κάποιοι για να ταπεινώσουν την εθνική μας υπερηφάνεια, θέλουν να ξεκινήσουν το εγχείρημά τους, την ίδρυση ΕΟΖ ειδικά από εκεί! Ενδιαφέρον εξεδήλωσαν Ιταλοί επιχειρηματίες! Κάποιοι δικοί μας, κάποια φασιστοειδή που ανήκουν στην συνομοταξία των Chamaeleo africanus, με διασυνδέσεις στον οικονομικό υπόκοσμο, ελπίζοντας ότι θα γίνουν τοπικοί παρατηρητές, κάτι σαν τοπικοί Ράιχενμπαχ, μυρίστηκαν ψητό και τρέχουν μέρα-νύχτα πάνω κάτω Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Αλβανία για την όσο πιο γρήγορη υλοποίηση αυτών των σχεδίων! (Από την Αλβανία θα γίνει εισαγωγή φτηνής εργατικής δύναμης) Η δεύτερη ΕΟΖ θα γίνει ίσως στον νομό Σερρών, κοντά στο Σιδηρόκαστρο (οχυρά Ρούπελ). Εκεί μάλλον ετοιμάζονται, λογικό είναι, Γερμανοί επιχειρηματίες!
Βοστινιώτης Παναγιώτης 31-10-2012

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος21/2/13 12:45

    Φιλε μου Παναγιωτη δεν θα γινει εισαγωγη εργατων απο την αλβανια. Σας τους φερνουν ηδη τους μελλοντικους εργατες των 102 ευρω το μηνα διπλα σας στο κεντρο φιλοξενιας μεταναστων. Οπου θα γινουν ΕΟΖ, συγκεντρωνουν ηδη και το ανθρωπινο δυναμικο που θα προσληφθει. Οι ΕΟΖ δεν υποκεινται στην νομοθεσια του κρατους, μπορουν να χρησιμοποιουν λαθρομεταναστες ως εργατες - σκλαβους, να αναπτυσσουν ανεξελεγκτα παρανομη δραστηριοτητα και να φυλασσονται με ιδιωτικο στρατο. Οπως ειπε ο Δημητρης Καζακης στην εκπομπη του Γκοτζου με τον αξιοτιμο Δημαρχο σας Καψαλη, οποιος θελει να κανει στην περιοχη του ΕΟΖ η ηλιθιος ειναι η πουλημενος. Με την ΕΟΖ εκπορνευεις τις γυναικες και τα παιδια του τοπου σου. Αληθεια τι ειδους δραστηριοτητα θα αναπτυξει ο οποιος ιδωτης παρει την ΕΟΖ Πωγωνιου? Εμπορικη? Δεν ειμαστε αφελεις.Δεν ειναι κομβος το Πωγωνι. Η εχουν βρει φυσικο πλουτο - υδρογονανθρακες η οτι αλλο- και θα στιψουνε την περιοχη χωρις κανενα κερδος για την πατριδα και τους κατοικους, η θα φερουνε αποβλητα βιομηχανικα, χημικα ισως και ραδιενεργα που κανενα κρατος δεν τα δεχεται και που θα τα ξεφορτωθουνε φτηνα -τσαμπα. Οι μονες θεσεις εργασιας που θα προκυψουν για τους πωγωνισιους ειναι καθαριστριων στα κεντρα φυλαξης και σερβιτορων. Αληθεια δεν γνωριζει ο δημαρχος σας και ο περιφερειαρχης τι σημαινει μοντελο Κορεας η Πολωνιας? Σημαινει 102 ευρω το μηνα. Αφου σε αυτο βασιζονται οι μελετες τους.
    Με εκτιμηση
    μελος του ΕΠΑΜ Ιωαννινων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνω με τον ανωνυμο φιλο παραπανω...
    Φιλε Παναγιωτη,
    Ενωμενοι κι αλληλεγγυοι θα προστατεψουμε τη γη που οι παππουδες μας ποτισαν με το αιμα τους...
    Για ελευθερια , ανεξαρτησια κι αξιοπρεπη διαβιωση ολων μας...
    ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 'Η ΘΑΝΑΤΟΣ!!!
    Βαγγελης Σιάχαλος ορεσιβιος Τζουμερκιωτης ΕΛΛΗΝΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΥΑΓΓΕΛΕ,
    ΕΠΕΙΔΗ ΛΟΓΩ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ,
    ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΛΟΙΠΟΙ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΕΚΕΙ, ΝΑ ΜΕ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ ΩΣ ΑΡΩΓΟ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ, ΛΟΓΩ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΥΣΠΡΑΓΙΑΣ!
    Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΟΡΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ!
    ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!!
    ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ Α. ΖΑΦΕΙΡΗΣ (Ὁ Φρυκτωρός)

    ΑπάντησηΔιαγραφή